Fókuszban: a természet és éjszakai égbolt

2023.10.19. 13:54

Rendszeresen kiállítanak a Bonyhádi Fotóklub tagjai

Kilenc évvel ezelőtt alakította meg néhány lelkes fotós a Bonyhádi Fotóklubot, melyhez az évek során harmincan csatlakoztak.

Teol.hu

Bonyhádi fotósok a természetben, bal szélen a most kiállító Faikné Kerekes Ágnes.

Forrás: Facebook

A Bonyhádi Fotóklub bázisa a helyi Vörösmarty Mihály Művelődési Központ, ahol havi rendszerességgel összejönnek, hogy megmutassák egymásnak legújabb fotóikat, és a technikai újdonságokról beszéljenek – tájékoztatta szerkesztőségünket Máté Réka, a klub vezetője. Időnként közös fotózásra is indulnak, fő célpontjuk a természet és az éjszakai égbolt. 

Az évek során 15 közös kiállításon mutatták be alkotásaikat Tolna vármegye több helyszínén, illetve Bonyhád szlovákiai testvértelepülésén, Tardoskedden. Tavaly nyáron új projektbe kezdtek: minden hónapban más klubtag mutatkozik be fotóival a bonyhádi művelődési központban, a kiállítóterem melletti két vitrinben. Az ötlet elnyerte a látogatók tetszését, sokan követik figyelemmel a minitárlatokat, melyek sorában immár a 15. nyílt meg a héten, Faikné Kerekes Ágnes alkotásaival.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában