Tévé-ajánló

2023.11.05. 16:00

Bonyoldalmak a megtermékenyítési buli után

Kassie (Jennifer Aniston) és Wally (Jason Bateman) régóta barátok. Mivel Kassie-nak nincs szerencséje a szerelemben, úgy dönt, hogy mesterséges megtermékenyítéssel vállal gyermeket. Wallynak azonban nem tetszik ez az ötlet, de nem meri bevallani Kassie-nek, hogy szerelmes belé.

Teol.hu

A film egyik főszereplője, Jennifer Aniston

Forrás: Shutterstock

Csalódottságában annyira lerészegedik Kassie megtermékenyítési partiján, hogy nem tudva, mit csinál, kicseréli a sajátjára a spermadonor mintáját. A bonyodalmak hol máshol is képződnének, mint a tégely tartalma körül, mely tartalmat, hogy, hogy nem, végül nem a célra kiszemelt férfi, hanem a kissé neurotikus házibarát szolgáltatja.  Hét évvel később Kassie visszatér a városba hatéves fiával, Sebastiannal. Miközben a nő igyekszik Rolandot, a vélt spermadonort jobban bevonni a családi életükbe, Wally nem tudja nem észrevenni a sok feltűnő hasonlóságot, amiben ő és Sebastian hasonlítanak.

Az egyik kritikus szerint ami azt illeti, Jason Batemant a szereposztók istene is az ilyen félresikerült spermadonorok megformálására teremtette; ma ő az egyik legtöbbet foglalkoztatott kedveslúzer, ha Steve Carell nem ér rá. Az pedig sokak előtt nem titok, hogy a két főszereplő Jennifer Aniston és Jason Bateman a való életben jó barátok.

Sejtcserés támadás, Cool, vasárnap, 20.50

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában