Tv-ajánló

2024.02.27. 17:32

Környezeti katasztrófa közeleg

A Csendes éj című 2021-es brit apokapitikus fekete vígjátékban egy angol házaspár meghívja a legközelebbi barátait, hogy csatlakozzanak családjukhoz karácsonyi vacsorára idilli otthonukban, angol vidéki birtokukon.

Brunner Mónika

Lily-Rose Depp, a film egyik főszereplője

Forrás: Shutterstock

Ahogy a csoport összegyűlik, megidézik a régi időket, ám a sok nevetés és vidámság mögött valami nem stimmel. A kinti világ a végzet közeledtével néz szembe és semmilyen ajándék nem tudja eltüntetni az emberiség küszöbön álló pusztítását. 

Környezeti katasztrófa közeleg, egy gigantikusan érkező mérgező gázfelhővel, amely mindent megöl. A brit kormány kiadja az öngyilkosság tablettákat a teljes lakosságnak, a gyors és könnyű halálért, mielőtt a felhő eléri Nagy-Britanniát. 

A film főszereplői között található Keira Knightley, Matthew Goode, Roman Griffin Davis, Annabelle Wallis, Lily-Rose Depp, Sope Dirisu, Kirby Howell-Baptiste, Lucy Punch és Rufus Jones. 

Csendes éj (angol vígjáték), Filmbox Premium, 23.15. (kedd, február 27.)

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában