TV-ajánló

2024.02.13. 18:00

Nem kellemes, ha megfigyelnek

A házadban nyugodtan éldegélve volt már olyan érzésed, hogy valaki megfigyel? Ráadásul pont a házadban van, csak te nem látod?

Brunner Mónika

Camilla Belle, a film főszereplője.

Forrás: Shutterstock

Nos, az Ismeretlen hívás című 2006-os amerikai horrorfilm egy ilyen helyzetet tár a nézők elé. Azzal a különbséggel, hogy a rémületet átélő főszereplő nem a saját házában, hanem egy igencsak gazdag család otthonában tartózkodik.

A történet szerint a tizenhat éves Jill Johnson a Mandrakis család házában lát el bébiszitteri feladatokat. Két gyermekre vigyáz, akik a szobájukban alszanak. A ház óriási, a vízparton fekszik. A szülők távozása után Jill fenyegető telefonhívásokat kap egy ismeretlentől, aki többnyire nem mond semmit a telefonba, majd bontja a vonalat. Kezdetben azt hiszi, hogy a barátai szórakoznak vele, de mikor kapcsolatba lép velük, tagadják, hogy ők hívták volna. 

Az események egyre szörnyűbb fordulatot vesznek, és a fiatal lánynak úgy tűnik, hogy a Mandrakis házból követi őt nyomon valaki. Abból a házból, ahol éppen van. A filmet Simon West rendezte. Camilla Belle alakítja a fiatal bébiszittert, a további szerepekben többek közt Katie Cassidy, Tommy Flanagan, Tessa Thompson látható.

Ismeretlen hívás, amerikai horror, AXN, 22.50.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában