TV-ajánló

2024.03.04. 19:00

Az antropológus a jó detektív

Egy földműves holttestre bukkan. Booth (David Boreanaz) és Bones (Emily Deschanel) érkezik ki a helyszínre.

Farkas Eszter

Dr. Csont, azaz Emily Deschanel 

Forrás: Shutterstock

Miután megvizsgálják az áldozatot, a páros az étkezdébe megy, ahová egy zilált férfi lép be, aki Bones-t keresi. Booth előveszi a fegyverét, és azt mondja a férfinak, hogy feküdjön a földre. A férfi engedelmeskedik, majd közli, hogy ő Bones új gyakornoka. Visszatérve a laborba, Camille elmagyarázza, hogy a gyakornok, Oliver, hat mérföldre a gyilkosság helyszínétől találta meg az áldozat koponyáját.

Booth és Sweets egy autószerelő műhelybe mennek, hogy kikérdezzék a halott férfi testvérét, Garciát. Garcia feldúltan javasolja, hogy az FBI keresse fel Courtney-t, az áldozat volt barátnőjét. Azt is felveti, hogy a bátyját talán a teherautója miatt ölték meg. Booth és Sweets kikérdezik Courtney-t, aki elmagyarázza, hogy az áldozatot két dolog érdekelte: a teherautójának aprólékos restaurálása és az időutazás.

Kiderül, hogy az áldozat egy kirúgott egyetemi professzorral együtt különböző kísérleteket végzett az időutazással kapcsolatban. A professzort azért rúgták ki, mert egy kísérlet során áramütést okozott egy diákjának. Ám egy ilyen áram­ütés abszolút ártalmatlan mértékű. Vajon mi okozhatta az áldozat halálát?

Dr. Csont, 21.00 Jocky Tv

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában