Gyógyulás

2024.05.21. 16:17

Legyőzte a félelmetes betegséget

(Van) kiút a pokolból. Ezt üzeni mindenkinek, köztük a csüggedőknek Kovács Patrik. Ugyanis pár éve végzetesnek elkönyvelt kór támadta meg a Tamásiban élő fiatalt. Ám nem adta fel, megküzdött a rettegett betegséggel és felülkerekedett ez élet-halál harcban.

Szeri Árpád

Kezdjetek el élni, hogy legyen mit mesélni! Ez a dal csendült fel Kovács Patrik író-olvasó találkozóján (Fotó: Beküldött fotó)

Ezt a két éves folyamatot, a gyógyuláshoz vezető utat mutatja be (Van) kiút a pokolból című könyve. A kötettel és szerzőjével a múlt héten Páriban is megismerkedhettek az érdeklődők. Kovács Patrik a Pári Kulturális és Hagyományőrző Egyesület meghívására érkezett a helyszínre, azaz a település kultúrházába. A vendéget és a szép számú közönséget Cs. Mayer Katalin elnök köszöntötte. Emellett, a szerző életút ismertetésének szüneteiben Túrmezei Erzsébet és Wesselyné Ábrahám Erzsébet hitről, életigenlésről, Isten létezéséről szóló versei közül olvasott fel néhányat. Glückné Komáromi Rebeka alkalomhoz illő gitáros-énekes produkciójával mélyítette tovább a különleges hangulatot.  

Az Isten felé forduló Kovács Patrik mintegy tanulságként fogalmazta meg a kötetében az alábbi gondolatokat. „De felé tudtam fordulni életem legnagyobb megpróbáltatása közben és nem elég, hogy meggyógyultam egy olyan betegségből, amibe sokan belehalnak, de mindenért kárpótolt azután, amin keresztül mentem, mert most olyan életem van, amiről régebben csak álmodni mertem. Annak ellenére, ami velem történt, elmondhatom, hogy hosszú idő után végre boldog vagyok.” 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában