Teol.hu podcast

2024.05.29. 19:00

Szinyákovics Réka szabadidejében hírességekről készít portrérajzokat

A Rendőr Kulturális és Hagyományőrző Egyesület 23. alkalommal hirdette meg a Rendőr Képzőművészeti Kiállítást, amelyen azoknak a rendőrségnél dolgozóknak az alkotásait mutatták be, akik szabadidejük egy részét képzőművészeti alkotások készítésével töltik.

Wehovszkyné Tóth Tímea

A Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság állományából Szinyákovics Réka, a Gazdasági Igazgatóság munkatársa is beküldte műveit a felhívásra

Forrás: TEOL

A Rendőr Képzőművész Kiállítás megnyitóját az Országos Rendőr-főkapitányság első emeleti galériájában tartották meg. A rendezvényen részt vett a Rendőr Kulturális és Hagyományőrző Egyesület tiszteletbeli elnöke, Bodrogi Gyula színművész is, akit 90. születésnapja alkalmából is köszöntöttek a megjelentek.

A Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság állományából Szinyákovics Réka, a Gazdasági Igazgatóság munkatársa is beküldte műveit a felhívásra, aki a szabadidejében hírességekről készít portrérajzokat. A kiállítás hangulatáról, a rendezvény élményéről a HírFM magazinműsorában mesélt.


 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában