Tv-ajánló

2024.06.11. 09:20

Whitney Houston a fürdőszobában hunyt el

Whitney Houston amerikai világsztár énekesnői karrierje a hetvenes évek végén kezdődött, kamaszlányként többek közt édesanyja zenekarában énekelt. A nyolcvanas években betört a zenei piacra, és az egész világ vele énekelte a legnagyobb slágereit.

Brunner Mónika

Whitney Houston negyvennyolc évesen vesztette életét (Fotó: Shutterstock)

Forrás: Shutterstock

Whitney Houston fiatalon hunyt el 

Bobby Brown rapper felesége volt, édesanya, aki aztán drogproblémái miatt jó időre eltűnt a popszakmából. Vissza tudott térni a nagyközönség elé úgy, hogy újra mindenki a lábai előtt hevert. Sajnálatos módon néhány évvel visszatérése után, 2012-ben bekövetkezett a halála, a szállodai fürdőszobájának kádjában találtak rá holtan. 

Whitney alakját Naomi Ackie angol színésznő formálja meg a 2022-es életrajzi alkotásban. Egyik interjújában elmesélte, hogy egy dalt énekel a moziban, a legtöbb eredeti Whitney Houston dal. Teljesen azonosult az általa megformált karakterrel. 

A mozi arra törekszik, hogy a lehető leghitelesebben mesélje el a tragikus sorsú, fiatalon elhunyt világsztár életének fontos mozzanatait, ezzel is emléket állítva egy rendkívüli tehetségnek. 

A film rendezője Kasi Lemmons, forgatókönyvírója Anthony McCarten. 

I Wanna Dance With Somebody - Whitney Houston története, amerikai életrajzi dráma, zenés film, HBO3, 23.20. (hétfő, június 10.) 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában