otp bank liga

2017.08.12. 20:14

Pontot rabolt a Ferencváros otthonából a Paks!

Címkék#Paksi FC

Négymeccsesre nyújtotta veretlenségi szériáját az atomvárosi csapat a Ferencvárossal szemben, miután 1–1-re végzett a Groupama Arénában.

 

A labdabirtoklásban és a kapura lövésekben is megmutatkozott a Ferencváros fölénye az első félidőben, de csak a szünet előtt tudta megszerezni a vezetést Varga Roland szöglet utáni góljával. Az FTC csatárának ez már a nyolcadik találata volt tétmérkőzésen az idei szezonban.

A második felvonásban bátrabban futballoztak a paksiak, ezért sokkal kiegyenlítettebbé vált a játék, több lehetőségük volt a kapu előtt, és a 60. percben Hahn János révén sikerült is egyenlítenie. A folytatásban is a vendégek játszottak veszélyesebben, de több gól már nem született.

A vendéglátók a fordulót követően a hetedik, míg az atomvárosiak a nyolcadik helyen zár.

OTP Bank Liga, 5. forduló

Ferencváros–Paksi FC 1–1 (1–0). Groupama Aréna, 5423 néző. V: Erdős (Berettyán, Becséri). FTC: Dibusz – Botka, Batik, Otigba, Lovrencsics G. – Gorriarán (Lovrencsics B., 86.), Leandro – Moutari, Rui Pedro (Csernik, a szünetben), Varga R. (Kundrák, 86.) – Böde D. Vezetőedző: Thomas Doll. PFC: Molnár P. – Kulcsár D., Lenzsér, Gévay, Szabó J. – Papp K. – Koltai (Fejős Á., 83.), Hajdú Á. (Kecskés T., 90.), Bertus, Bartha – Hahn (Daru, 79.). Vezetőedző: Csertői Aurél. Gólszerzők: Varga R. (44.), illetve Hahn (60.).

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!