Labdarúgás

2017.09.12. 18:10

Potápi Árpád János is szerepet vállal a magyar fociban

Rónai Gábor

Potápi Árpád János nemzetpolitikáért felelős államtitkárt választotta meg elnökének a Bonyhád Völgység Labdarúgó Club. A mai közgyűlésen a küldöttek egyhangúlag támogatták Bonyhád korábbi polgármesterét.

Az elnökség is megújult. Alelnöknek Keszler Pétert választották meg, mellette Köllő Roland, Máté Róbert és dr. Varga Ákos került be a grémiumba. A korábbi elnök, Réger Balázs, illetve a régi elnökség tagjai leköszöntek.

A régi és az új elnök, Potápi Árpád János és Réger Balázs Fotó: Mártonfai Dénes

„Rossz lépés volt, hogy a csapat a bajnoki cím megszerzése után nem vállalta el az NB III-as bajnokságban való szereplést, mert így valamelyest elveszett a motiváció – kezdte székfoglalóját Potápi Árpád János. – Most az a legfontosabb cél, hogy a BVLC mielőbb felkerüljön a magasabb osztályba. Azt gondolom, a szezonban eddig nyújtott teljesítmény alapján reális az elvárás, a szakmai stáb és a játékoskeret is alkalmas a bajnoki cím megszerzésére” – hangsúlyozta. 

Potápi Árpád János néhány szóban a jövőbeni tervekről is beszélt.

„Szeretném, ha minél hamarabb megkezdhetnénk a városi sporttelepnek és környékének a rekonstrukcióját, mert a cél az, hogy egy-két év múlva már a megújult sporttelepen futballozhassanak a BVLC csapatai – folytatta az elnök, aki egyelőre egy évre vállalt szerepet a bonyhádi fociban. – Köszönöm mindenkinek, aki eddig is ezért dolgozott, hogy biztosítva legyenek a körülmények. Az elnökségnek most az a feladata, hogy mielőbb összeüljünk, megvitassuk, elkészítsük a terveket, hogy erre alapozva mielőbb el lehessen majd kezdeni a munkálatokat” – fogalmazott.

Filóné Ferencz Ibolya polgármester gratulált a megválasztott elnöknek, kihangsúlyozva, hogy az önkormányzat a jövőben is minden támogatást meg fog adni a sportklubnak, hogy az eredményesen szerepelhessen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!