amerikaifoci

2018.05.03. 14:18

Nem bírták el a sérüléseket

Berg Sándor

A szezon során első csapatként a Szekszárd Bad Bones-nak sikerült pontot szereznie a Szombathely Crushers-től, ennél több okuk azonban nem volt az örömre a Rosszcsontoknak a 17–10-re elveszített mérkőzésen.

„Azt kaptuk ettől a mérkőzéstől, amit vártunk. Két jó védelemmel rendelkező csapat feszült egymásnak, mi támadásban és védekezésen is többet hibáztunk, amivel saját magunkat sikerült megvernünk” – fogalmazott Bachrathy Kornél, a szekszárdiak edzője.

Az első félidő álomszerűre sikerült, Ryan Newton touchdownjával és Beretka József mezőnygóljával már 10–0-ra ellépett a „GorBones”, de az angol futó és az amerikai Nick Ward sérülése kihatott a csapat második félidei játékára. A nagyszünet után a legjobb elkapója és futója nélkül támadásban is sokat hibázott a Szekszárd (például három yardra a célterülettől), amit a jól védekező Crushers ki tudott használni.

„Saját magunkat sikerült megvernünk, sajnos reális eredmény született. Támadóegységünk ennél jóval többet tud, de be kell látni, hogy az importjátékosok nélkül lényegesen gyengébbek vagyunk. Reméljük, egyik sérülés sem súlyos és számíthatunk rájuk a folytatásban, de arra is megoldást kell találnunk, hogy kikkel lehetne őket helyettesítenünk” – tette hozzá az edző.

Divízió I, 4. forduló

Szekszárd Bad Bones–Szombathely Crushers 10–17 (7–0, 3–0, 0–7, 0–10). A szekszárdi pontszerzők: Ryan Newton 1 touchdown, Beretka József 1 mezőnygól és extrapont.

A Bad Bones jövő héten szombaton a Budapest Titans otthonában javíthat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!