A szekszárdi kapitány felépült sérüléséből

2018.06.01. 19:55

Theodoreán is utazik a 3x3-as válogatottal a Fülöp-szigetekre

Berg Sándor

Hétfő este utazik el a magyar női felnőtt 3x3-as válogatott a Fülöp-szigetekre, ahol a házigazda mellett Hollandiával, Spanyolországgal és Németországgal került egy világbajnoki csoportba.

A keret megegyezik a május közepi, moszkvai meghívásos tornát megnyerő csapatéval, így Manilába is a Bozóki Bettina, Medgyessy Dóra, Ruják Nóra, Theodoreán Alexandra négyes utazik el. Az Atomerőmű KSC Szekszárd csapatkapitánya kisebb bokasérülést szenvedett az orosz fővárosban, ezért a döntő mellett egy csehországi tornát is kihagyott – a válogatott két gárdával szerepelt, az első a második, a második a harmadik helyet szerezte meg –, de kiderült, nincs komolyabb baja.

A világbajnokságot megelőző főpróbát ezen a hétvégén, Kecskeméten tartja Károlyi Andrea szövetségi kapitány csapata, amire a szlovák és a román válogatott, illetve két osztrák csapat érkezik.

A tavalyi vb-második magyar válogatott június 8-án magyar idő szerint 10.20 órától Hollandia ellen mutatkozik be a világbajnokságon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!