Kispályás foci

2019.03.28. 07:09

A Lajvér-Ferropatent a Kis Dankó ellen kezdi a tavaszt

 Április 8-án, hétfőn kezdődik a szekszárdi kispályás labdarúgó-bajnokság 2018/2019-es idényének tavaszi szezonja.

Balázs László

A tizenkét csapatos pontvadászatot veretlenül a Lajvér-Ferropatent (30 pont) vezeti, a D-Logistic 30 egységgel követi, a tabella harmadik helyéről pedig a 25 pontos Várköz várja folytatást. A tabella alsó régiójában a Kriszt Kft. és a Fenegyerekek hat-hat ponttal áll.

Az első két forduló párosítása, 1. forduló, egyes pálya: Várköz–Ferger Módos Borászat 18, Kocsmár Kárpitos Műhely–Tomagro 19, Bori-Coo–Fenegyerekek 20 óra. Kettes pálya: D-Logistic–Hazaklíma Kft. 18, Lajvér-Ferropatent–Kis Dankó 19, HB Bt.–Kriszt Kft. 20. 2. forduló, egyes pálya: Kis Dankó–HB Bt. 18, Hazaklíma Kft.–Lajvér-Ferropatent 19, Fenegyerekek–D-Logistic 20. Kettes pálya: Tomagro–Bori-Coo 18, Ferger Módos Borászat–Kocsmár Kárpitos Műhely 19, Kriszt Kft.–Várköz 20.

A versenybizottság tájékoztatása szerint a tavaszi rajtig lehetőség van öt játékos cseréjére a leadott névsorban, illetve lehetőség van a korábban leadott lista húszfősre (maximálisan nevezhető) való kiegészítésére.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!