Cselgáncs

2019.04.10. 22:52

Szekszárdi és paksi aranyak

Négy versenyző állhatott fel a dobogó legmagasabb fokára.

Rónai Gábor

Fotó: Illusztráció (Shutterstock)

Három szekszárdi és egy paksi fiatal szerzett aranyérmet a Cegléden megrendezett diák A- és B-kategóriás Magyar Kupa-versenyen.

Az OLC T-Trans-Gemenc JK színeiben Varga Ambrus Sebestyén, Berlinger Zsuzsa és Kiss Teréz is a dobogó legfelső fokára állhatott fel, az Atomerőmű SE-nek pedig Tóth Zsombor szállította a legfényesebb medáliát. A szekszárdiak egy ezüstöt és egy bronzot, a paksiak egy ezüstöt tettek hozzá az éremkollekciójukhoz, s mindketten további értékes helyezésekkel is gazdagodtak az alföldi városban.

Magyar Kupa, a Tolna megyei versenyzők eredményei:

Diák A-korcsoport:

Fiúk, 32 kg (7 induló): 7. Lucz Máté (OLC T-Trans-Gemenc JK). 66 KG (8 induló): 2. Czibula Bernát (Atomerőmű SE).

Lányok, 35 kg (4 induló): 4. Fenyvesi Anita Luca (OLC T-Trans-Gemenc JK).

Diák B-korcsoport:

Fiúk, 26 kg (3 induló): 2. Pető Levente (OLC T-Trans-Gemenc JK). 35 KG (10 induló): 1. Varga-Ambrus Sebestyén (OLC T-Trans-Gemenc JK). 41 kg (16 induló): 1. Tóth Zsombor (Atomerőmű SE). 60 KG (6 induló): 5. Kimmel Tamás János (Tamási Fehérszarvas).

Lányok, 27 kg (3 induló): 1. Berlinger Zsuzsa (OLC T-Trans-Gemenc JK), 3. Pető Léna (OLC T-Trans-Gemenc JK). 49 kg (5 induló): 1. Kiss Teréz (OLC T-Trans-Gemenc JK). +49 kg (5 induló): 5. Nikl Dorottya (Tamási Fehérszarvas).

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!