íjászat

2019.05.08. 18:04

Tolna megyeiek is felülhettek a trónra

Berg Sándor

A Baranya megyei Felsőegerszegen rendezték meg a szokásosan nagy fantáziával és érdekes elemekkel tarkított versenyt. A szervezők ez alkalommal az egyik népszerű sorozatból, a Trónok harcából vették az ötletet, a célfigurákat és a kommandós kiképzőpályára emlékeztető terepen lőtték a gumihabállatokat. Több mint száz íjász és fúvász állt rajthoz a király védelmezőjeként, a Tolna megyeiek ismét kivették részüket a sikerekből, közülük jó néhányan fel is ülhettek a „vastrónra”, ami a győzteseknek dukált.

Megyei eredmények: Ippon Karate és Íjász Egyesület Szekszárd, aranyérmesek: Balogh László (szenior barebow, fúvász), Patai Péter (mini fúvász), Orsós Krisztofer (gyermek fúvász), Horváth Ákos Balázs (gyermek csigás, irányzék nélküli). Ezüstérmesek: Palkó Róbert (fúvász), Király Dávid (ifjúsági vadász reflex), Patai Péter (mini tradicionális), Orsós Krisztofer (gyermek vadászreflex). Bronzérmesek: Valkó Viktória (tradicionális íjjal lövők). Palkó Róbert (tradicionális) és Hettich Balázs (mini tradicionális) ötödik helyen zárt.

Tamási Íjász Egyesület, aranyérmesek: Németh-Halász Tünde (vadász reflex), Zachar Zsófia Karolina (ifjúsági vadász reflex), Gutbiel György (tradicionális), Smátrola Anna (mini 2 longbow), Gutbiel Dorka (mini tradicionális 1), Gutbiel György Marcell (mini tradicionális). Bronzérmesek: Krizsány Tamás (vadász reflex).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!