futsal

2019.06.13. 18:34

Bronzérmet szerzett az UFC

Rónai Gábor

Harmadik helyen végzett az U15-ös országos bajnokság négyes döntőjében a Szekszárdi UFC fiúcsapata.

Juhász Máté együttese az elődöntőben előbb 5–1-re kikapott a SUPE (Sáfár Utánpótlás Egyesület) gárdájától, majd pedig 5–2-re nyert az Újbuda ellen, így bronzérem került a szekszárdiak nyakába.

A döntőben a SUPE 2–1-re verte a Dunakeszi Kinizsit.

A szekszárdiak három selejtezőn keresztül jutottak be a négyes döntőbe, előbb a Tolna megyei bajnokságot nyerték meg, aztán sikerrel vették a nagykanizsai és a szekszárdi rájátszást is. Utóbbin a Dunakeszi mögött végeztek a második helyen, megelőzve a Komárom VSE és a Pécsi VSK alakulatait.

„Nagyon elégedett vagyok a csapat teljesítményével, ha valaki ezt nekem előre megmondja, hogy bronzérmesek leszünk, gondolkodás nélkül aláírtam volna – mondta a csapat edzője, Juhász Máté. – Sajnos az elődöntő elején kaptunk egy szerencsétlen gólt, amit betudhatunk a hosszú utazásnak is, s ettől egy kicsit összezuhantunk. Tegyük hozzá, az ellenfelünk egy igazi futsalcsapat, amelyik mindent tud a játékról, mind támadásban, mind védekezésben. A bronzmeccsre összekaptuk magunkat, gyorsan kétgólos előnybe kerültünk, s bár ellenfelünk egyenlített, tudtunk újítani, és megérdemelten nyertünk. Nagyon boldogok vagyunk ezzel az éremmel” – fogalmazott.

Beküldött kép

Az UFC eredményei

SUPE–Szekszárd 5–1 (1–0)

Gól: Mező, Cotirlan, Kovács B., Simon B., Kaceus, illetve Gulyás P.

Bronzmeccs

Szekszárd–Újbuda FC 5–2 (2–1)

Gól: Budi (3), László Cs., Rafael, illetve Vidnyánszky, Klausz.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!