labdarúgás

2019.06.17. 16:34

Még nem dőlt el a harmadik hely sorsa a keleti csoportban

A Pálfa hazai pályán kikapott utolsó mérkőzésén a megyei III. osztály keleti csoportjában, míg a Dunaföldvár második csapatának mérkőzése elmaradt, így hivatalosan még nem dőlt el a bronzérem sorsa. Nyugaton viszont végeredményt hirdettek.

Berg Sándor

Fotó: Makovics Kornél (archív)

Keleten már csak az volt a kérdés a hétvégi záró forduló előtt, hogy a Pálfai SE vagy a Dunaföldvári FC II végez-e a dobogó legalsó fokán. Miután előbbi gárda hazai pályán 3–2-re kikapott a kajdacsiaktól, az ezzel egy időben megrendezett Dunaföldvár II–Sióagárd meccsen a hazaiaknak elég lett volna egy pont is. Azonban az időjárás közbeszólt, villámlás miatt végül elmaradt a mérkőzés.

Az múlt héten csütörtökön eldőlt, hogy az ASE Paks veretlenül lett bajnok, miután Fejes Zoltánék a korábbról elhalasztott mérkőzésen 2–1-re verték a földváriakat.

Megyei III. osztály, Kelet, 30. forduló. Pálfai SE–Kajdacsi SE 2–3 (0–3). Pálfa, v: Rácz Zs. (Szigeti, Horváth T.). Gól: Orsós D. (48.), ifj. Kovács Z. (62.), illetve Farkas A. (35.), Meszlényi (36.), Pató (38.).

Pusztahencsei KSE–Györköny SE 2–5 (1–3). Pusztahencse, v: Mihálovics (Bárdos-Gutpintér, Antal I.). Gól: Wascher (24., 71., a másodikat 11-esből), illetve Száraz I. (8., 68.), Micskei (21.), Krausz F. (42.), Bán A. (83.).

Izmény SE–Nagydorog KSE 1–4 (0–1). Izmény, v: Váncsa (Haraszin, Kiss J.). Gól: Brandt (87.), illetve Vámosi A. (37.), Nyúl P. (57.), Pohner (63.), Cseh P. (85.). Kiállítva: Berek G. (69., Nagydorog).

KSE Gyönk–Gyapa Derbi SE-Németkér 2–2 (1–2). Gyönk, v: Fülöp A. (Brettner, Csobot L.). Gól: Csapó B. (45.), Bakonyi (47.), illetve Gaál Cs. (30.), Katona (31.).

A gólkirályi címet a 47 találatig jutó Fejes Zoltán (ASE Paks) érdemelte ki, a rutinos támadó mögött a dunaföldvári Széles Gergő zárt (egyelőre 23 góllal), a bronzcipő a 19 gólos Rostás Gyulához (Pusztahencsei KSE) került.

Nyugaton a vétlen csapatok megkapták „jutalmukat” az elmaradt mérkőzések után, így ebben a csoportban már végeredményt lehet hirdetni. A csoport leggólerősebb játékosa csakúgy, mint egy évvel korábban, az iregszemcsei Veszprémi Richárd lett 57 találattal, a második helyre idén is a regölyi Végh Gábor (46 gól) ért oda, megelőzve csapattársát, a 37 találatig jutó Teszler Rolandot.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!