íjászat

2019.07.09. 17:01

Magyarbólyban bizonyítottak az íjászok

Berg Sándor

Fotó: Beküldött fotó

Remekül szerepeltek a Szekszárdi Ippon Íjászai Magyarbólyban, ahol a Baranya Íjász és Fúvász Bajnokság negyedik állomását rendezték meg. A körülmények embert próbálók voltak, a sík területen a trópusi hőség, a mocsaras patakpartján és az erdőben a vérszívók tették igazi kihívássá a napot.

Eredmények. Aranyérmes: Babos Dávid (ifjúsági vadászreflex), Balogh László (szenior longbow, és fúvócső). Ezüstérmes: Babos Dávid (fúvócső), Horváth Polett Eszter (mini tradicionális íj, és fúvócső). V. Rotkay Zsuzsanna (szenior fúvócső), Király Dávid (ifjúsági vadászreflex). Bronzérmes: Palkó Róbert (fúvócső Bronz). A dobogósok mellett Papp József kilencedik, Hettich Imre tizenkettedik helyen végzett.

A verseny végén, amíg az eredményeket kiértékelése zajlott, távlövésre került sor, amelyet a gyerek kategóriában a kilencéves Hettich Balázs nyert meg, a felnőtteknél Ladover István nem talált legyőzőre.

A Baranya Íjásza következő, ötödik fordulójára július 13-án kerül sor Magyaregregyen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!