kosárlabda

2019.08.27. 21:04

Az alsó ágon folytatják az Eb-t a lányok

TN

Nem jutott be a nyolc közé, így a 9-16. helyért folytathatja szereplését a magyar leány U16-os válogatott a korosztályos Európa-bajnokságon, Szkopjében.

Igor Szkocsovszki csapata hétfőn este 74–60-as vereséget szenvedett Litvániától. A magyar együttes keretében két szekszárdi játékos is ott van, ám Miklós Melinda sérülése miatt – ahogy az olaszok elleni záró csoportkörben, úgy – ezúttal sem kapott szerepet. Renczes Rebeka ellenben 27 percet töltött a parketten, s ez idő alatt 8 pontot, 2 lepattanót, 3 gólpasszt és 2 labdaszerzést ért el, amivel a jobb teljesítményt nyújtók között volt a válogatottban.

A csoportkört egy győzelemmel (Olaszországot 64–48-ra verték a lányok) és két vereséggel (Finnországtól 70–63-ra, Oroszországtól 69–66-ra kaptak ki) a második helyen befejező magyar csapat ma este a svédekkel csapott össze, s 72-32-es győzelmet aratott Szkopjében.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!