kézilabda

2019.09.21. 08:08

Már árulják a DKKA-bérleteket

Berg Sándor

Fotó: Makovics Kornél

Már a Szekszárd Városi Sportcsarnokban is elkezdődött a szezonbérletek árusítása a női élvonalban szereplő Dunaújvárosi Kohász KA hazai, de a tolnai megyeszékhelyen megrendezésre kerülő bajnoki és kupamérkőzéseire.

A bérleteket hétfőn, kedden és pénteken 8 és 13, szerdán és csütörtökön 8 és 15 óra között lehet megvásárolni a szekszárdi sportcsarnokban. A nem helyre szóló mérkőzésjegyek vásárlására a meccsnapokon van lehetőség a csarnok jegypénztárában, amely másfél órával a kezdés előtt nyit. További információ a kohaszkezi.hu oldalon.

Az is eldőlt, hogy az első szekszárdi mérkőzését a címvédő Győri Audi ETO KC ellen vívja György László csapata október 25-én 18 órától.

A dunaújvárosiak három mérkőzésen vannak túl az idei bajnokságban: Békéscsabán 29–27-re nyertek, az Érd ellen végig szoros mérkőzésen egy góllal maradtak alul (25–26), míg a Ferencváros otthonában negyvenöt percig egálra álltak, de végül nyolc lett közte (23–31). Szekerczés Lucáék ma az MTK vendégei lesznek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!