labdarúgás

2019.09.01. 18:41

Megszerezte első idegenbeli sikerét az UFC

Az ötödik fordulóban meglett a Szekszárdi UFC első idegenbeli sikere az NB III Közép csoportjában.

Rónai Gábor

Fotó: Mártonfai Dénes (archív)

Dienes Pál együttese az utolsó helyezett Kelen SC-t győzte le a Rákosmente KSK sporttelepén. Bár a vezetést a budapestiek szerezték meg (akik meglepően bátran és harcosan futballoztak az első félórában), de egy tizenegyesből szerzett góllal (jogosan megítélt büntető volt) még az első félidőben kiegyenlített a Szekszárd, amely a másodikban felpörgette a ritmust, újabb két gólt szerzett, s 1–3-nál el is dőltek az érdemi dolgok. A legvégén egy öngóllal faragott hátrányából a Kelen, de ez már nem osztott, nem szorzott, meglett az oly fontos első idegenbeli siker.

NB III, Közép csoport, 5. forduló

Kelen SC–Szekszárdi UFC 2–3 (1–1)

Budapest, Rákosmente KSK-sporttelep, V: Horváth M. (Nagy M., Deme R.).

Kelen: Haála – Módly, Könczei, Megyesi T., Dankó – Rőthy – Koós (Szabó B., 84.), Kasza D., Krajnc (Kiss G., 78.), Kádár M. – Balogh B. Vezetőedző: Harmati Tamás

Szekszárd: Szűcs K. – Kvanduk J., Márton E., Dudás D., Füredi (Vituska I., 63.) – Királyházi, Lékó, Budai D., Kesztyűs M. (Dombi, 86.) – Fejes P. (Juhász M., 82.), Péter A. Vezetőedző: Dienes Pál.

Gól: Balogh B. (35.), Kvanduk J. (90., öngól), illetve Fejes P. (45., 11-esből), Péter A. (62.), Vituska I. (73.).

Jók: Márton E., Lékó, Péter A., Kesztyűs M.

Dienes Pál értékelése: – Az első félidőben a hazaiak megnehezítették a dolgunkat, de a másodikban nyújtott teljesítményünk és a helyzeteink alapján rászolgáltunk a sikerre.

Borítóképünk a Szekszárdi UFC-Dunaharaszti MTK mérkőzésen készült.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!