íjászat

2019.10.09. 20:44

Jól céloztak az ipponosok

Berg Sándor

Forrás: Beküldött kép

Befejeződtek a Baranya Íjásza versenysorozat hat állomásból álló íjász és fúvászversenyei. Az utolsó állomás Sásdon volt, ahol kitűnő idő, s helyenként légiós kiképzéshez is alkalmas pálya tette izgalmassá a napot.

A szekszárdi Ippon Karate és Íjász Egyesületnek jó eredmények jutottak. A napi teljesítmény jutalmazása mellett két második helyezésnek örülhettek: Balogh László (borítóképünkön) a felnőtt férfi fúvócsöveseknél, Valkó Viktória a felnőtt női fúvócsöveseknél nyert ezüstöt. Horváth Polett Eszter fúvócső, mini tradicionális íj, Balogh László szenior longbow íj, valamint fúvócső kategóriában szerezett aranyérmet. Összesítésben Baranya bajnoki második helyezett lett a felnőtt fúvászok kategóriában.

Horváth Ákos Balázs a gyerek tradicionális íjászok közt a második helyen, míg a fúvászoknál a harmadik helyen végzett a szintén ipponos Kocsis Levente mögött. Valkó Viktória a hölgyek között az ötödik helyen zárt, míg az éves összesítettben a Baranya Íjásza sorozat második helyezésének örülhetett. Pap József a szenior tradicionális kategóriában ötödik lett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!