kosárlabda

2019.11.27. 06:55

Lóránt gyorsan beilleszkedett a jó szellemiségű társaságba

TN

Fotó: Molnár Gyula

Jó szellemiségű társaság a miénk, ha mindenki egészséges lesz, akkor sikeres idényt zárhatunk!” Lóránt Péter, az Atomerőmű SE centere mondta ezt a Nemzeti Sportnak adott interjúban. A 33 éves játékos szerint a Falco KC kiemelkedik a mezőnyből, de utána öt-hat csapat hasonló erőt képvisel.

„A végelszámolásnál a kaposvári, a debreceni és a mostani, soproni győzelmünk is sokat érhet – mondta Lóránt. – A hétvégén ráadásul egy olyan dobással nyertünk 82–80-ra, amely hatalmas lökést adhat a csapatnak. Ha választhatnék, minden mérkőzést így nyernék meg, nagy élmény volt Shannon Evans kosara.”

Lóránt szerint sokat számíthat, hogy Jeremy Harris kivételével magyar, vagy európai tapasztalattal bíró játékosok alkotják az ASE keretét.

„Fontos, hogy fizikálisan az egész csapat jó formában maradjon, és akkor talán ott leszünk a mezőny elején – folytatta. – Nagyon gyorsan beilleszkedtem, a keret tele van pozitív emberekkel. Dzunics Braniszlavval a válogatottat is beleszámítva kilenc évet dolgoztam, és Kovács Ákos is csapattársam volt.”

A tabella harmadik helyén álló ASE ezen a héten nem lép pályára, legközelebb jövő héten csütörtökön a PVSK-Veolia vendége lesz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!