cselgáncs

2019.11.29. 21:24

Szekszárdiak és dombóváriak is szereztek érmeket

Berg Sándor

Forrás: Shutterstock

Fotó: Illusztráció

Siklós adott otthont a felnőtt III. osztályú és serdülő országos bajnokságnak. Tolna megyéből három klub, a paksi Atomerőmű SE, a szekszárdi Gemenc Judo Klub és a Dombóvár versenyzői léptek tatamira.

A felnőtt korosztályú bajnokságban Rőfi Gyula (60 kg) és Friedrich Gábor (100 kg) személyében két bronzérmet tudott hazahozni a szekszárdi egyesület, míg Sándor Gábor (60 kg) ötödik, Gulyás Bence (90 kg) hetedik hellyel gazdagította a klubot.

A serdülők között a Dombóvár 44 kilogrammos súlycsoportjában versenyző Farkas Vanda – harmadik helyével – állhatott fel a dobogóra. Két klubtársa közül Domokos Zsófia (63 kg) az ötödik, Vida Virág (+63 kg) a hetedik helyet szerezte meg. A fiúknál a szekszárdiak 55 kilósok közötti indulója, Sárosdi Ákos az ötödik, Sándor Máté (66 kg) a hetedik lett, míg egyedüli paksiként Tóth Barna (50 kg) szintén a hetedik pozícióban fejezte be az országos bajnokságot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!