női futsal

2020.02.03. 17:32

Fontos rangadót nyert meg a Tolna-Mözs

Berg Sándor

Forrás: MW

A rájátszást tekintve fontos mérkőzést nyert meg a DEAC ellen hazai pályán a Palmfood Tolna-Mözs, amely sikerével megerősítette felsőházi helyét az élvonalbeli bajnokságban.

NB I, 15. forduló

Palmfood Tolna-Mözs–DEAC 5–2 (0–1). Tolna, v.: Éreth (Szabó P., Mihálovics). Tolna: Deczki – Bajcsy, Vámosi, Nagy N., Szöllős. Csere: Horváth H., Szalkai, Wiesner, Ferencz F., Fehér V. Edző: Nagy Roland. DEAC: Tóth R. – Tóth N., Krascsenics Cs., Üveges K., Horváth V. Csere: Kósa, Fekete G., Pócsik, Böröczky, Czégény, André. Játékos-edző: Üveges Katalin. Gólszerzők: Bajcsy (23.), Wiesner (28.), Szöllős (35.), Nagy N. (37.), Vámosi (37.), illetve Üveges K. (10.), Krascsenics Cs. (27.).

„Nehéz mérkőzésen sikerült otthon tartani a három pontot. Az első félidőben sok pontatlanság volt a játékunkban, nehezen találtunk fogást a debrecenieken. A második játékrészben már sikerült játékban felülkerekedni ellenfelünkön, igazi csapatként tudtunk győzni!” – fogalmazott Nagy Roland, a tolnaiak edzője.

A két csapat február 16-án a Magyar Kupa negyeddöntőjének visszavágóján ismét összecsap egymással (akkor Debrecenben, 19 órakor), ezt megelőzően viszont a listavezető TFSE-t fogadják vasárnap a tolnaiak a bajnokságban (kezdés: 17 óra).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!