Ilyen volt a kéziszezon

2020.04.20. 07:00

Összegyűjtöttük az idény legjobb felvételeit

Berg Sándor

Fel a kezekkel!

A kosárbajnoksághoz hasonlóan a koronavírus-járvány miatt a kézilabdázóknál is véget vetett az idénynek a honi szövetség. A döntés öt NB II-es csapatot érintett, ráadásul a Szekszárdi FGKC jó eséllyel érmet nyert volna (harmadik helyen álltak), ahogy a férfiaknál a dunaföldvári Holler UFC-nek is megvolt rá a sansza (szintén a harmadik helyen álltak).

A női góllövőlistán két megyei játékos is előkelő helyet foglalt el: a tolnai Csajkó Eliza és a szekszárdi Fehér Tímea egyaránt 135 gólt szerzett, kettejüknél csak a veszprémi Ács Anna volt eredményesebb (155). A férfiaknál is akadtak remekelők: a földvári Gergely Bencét 112 gólja a lista harmadik helyére repítette. A hőgyészieknél Vojkovics István zárt a házi góllövőlista élén, 93 találata összesítésben a nyolcadik helyre volt elég.

Lapunk fotóriporterei a lehetőségeikhez mérten minden hétvégén (és hétköznap) megpróbáltak eljutni az összes megyei csapat mérkőzésére – hol sikerült nekik, hol nem. Azért így is összejött egy nagy adag remek fotó, amelyekből most, a csonka szezon lezárásaként az érdekesebbeket igyekeztünk egy oldalra kigyűjteni önöknek. Nézegessék, nosztalgiázzanak, és maradjanak otthon!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!