labdarúgás

2020.06.08. 22:30

Alig van már belépőjegy a Fradi elleni mérkőzésre

Gyorsan fogynak a jegyek a Ferencváros paksi fellépésére, így szinte garantált a „telt ház” a Fehérvári úton szerda este (21.05 óra).

Berg Sándor

2019.09.14 Paks, Paksi FC – Ferencvárosi TC NBI labdarugás. Fotó: Makovics Kornél

Fotó: Makovics Kornél

A második helyezett Fehérvár elleni pontszerzés (0–0) és a bronzérmes pozícióban álló Mezőkövesddel szembeni győzelem (2–0) után szerdán a címvédő és listavezető Ferencvárost látja vendégül a Paks. Az elmúlt két mérkőzésen mutatott produkció bizakodásra adhat okot az atomvárosi játékosok és szurkolók számára, ugyanis a hét első napjáig szinte valamennyi jegy elfogyott a bajnokira.

„A hétfői kasszazárás után csupán harminckét darab szabad jegy maradt, de az interneten továbbra is lehet belépőt váltani. Amennyiben kedd délutánig nem fogynak el, úgy 14 órától kinyitjuk a Fehérvári úti stadionunk 2-es számú pénztárát, erről a megszokott felületeinken tájékoztatni fogjuk szurkolóinkat” – fogalmazott lapunknak Méhes Tamás kommunikációs vezető.

Mindez azt jelenti, hogy nagy valószínűség szerint „telt ház” lesz Pakson, ami a jelenlegi helyzetet figyelembe véve 740 nézőt jelent (az előírásokat betartva a stadion befogadóképessége 670 hazai és 70 vendéghelyre csökkent).

Méhes Tamás emellett felhívta a figyelmet arra, hogy a szurkolóknak továbbra is másfél méterre kell ülniük egymástól, ami a gyakorlatban három egymás melletti szék kihagyását jelenti, valamint az egymás mögötti ülőhelyeket is szabadon kell hagyni. Ezt a távolságtartást a beléptetőpontoknál, a büféknél és a mellékhelyiségek közelében is szigorúan kérik betartani.

Mindez azért is fontos, mert, mint az a Magyar Labdarúgó-szövetség közleményéből kiderül, ezeket a rendőrségnek jogában áll szankcionálni, a hatóság intézkedhet akár a helyszínen egyes személyekkel szemben, vagy megbüntetheti a szervező egyesületet, amelyet a kormányrendelet felelősként nevesít az előírások betartatása tekintetében.

A program

OTP Bank Liga, a 28. forduló mérkőzései. Kedd: Kisvárda Master Good–Mezőkövesd Zsóry FC 16.55, Újpest FC–Debreceni VSC 19, Bp. Honvéd–MOL Fehérvár FC 21.05. Szerda: Diósgyőri VTK–ZTE FC 16.55, Puskás Akadémia–Kaposvári Rákóczi FC 19, Paksi FC–Ferencváros 21.05. A mérkőzéseket az M4 Sport élőben közvetíti.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!