kispályás foci

2020.06.21. 21:00

Paksi siker született a romák tornáján

Tolnai Népújság

Fotó: Beküldött fotó

Első ízben rendezett kispályás focitornát a Szekszárdi Roma Önkormányzat. A tíz együttest pályára szólító mezőnyt két csoportra osztották, a végjátékba a paksiak, a sárpilisiek, a bátaszéki Rico FC, valamint a Kis Dankó együttese jutott be.

A végső sikernek a paksiak örülhettek, akik nagy csatában 2–1-re verték a döntőben a sárpilisieket. A harmadik helyen a Kis Dankó végzett.

A torna legjobb játékosának járó különdíjat Györgye Erik (Paks) érdemelte ki, a gólkirályi címet Nagy Ádám (Paks) szerezte meg, a legjobb kapus különdíját pedig Bognár Zsolt (Sárpilis) vihette haza.

A győztes paksiak a kupákkal és a különdíjakkal (Beküldött fotó)

Gyarmati Gábor, a Szekszárdi Roma Önkormányzat alelnöke lapunknak elmondta, hagyományteremtő céllal indították el ezt a kupát, amelyet jövőre szeretnének országossá bővíteni. Hozzátette, a meccsek egész nap nagy érdeklődés mellett zajlottak, sokan szurkoltak a résztvevőknek, a helyezések sportszerű küzdelemben dőltek el.

A díjakat a csapatoknak és a különdíjas futballistáknak Murvai Árpád, az Oktatás, Sport és Ifjúsági Bizottság elnöke adta át.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!