edzőmérkőzés

2020.07.02. 21:31

Villanyfényben meccselt a pápaiakkal a Majosi SE

TN

Újabb felkészülési mérkőzésen van túl az NB III-as bajnokság augusztus másodikai rajtjára készülő Majosi SE. Tihanyvári László együttese szerdán késő este a korábban az NB I-ben is szerepelt, jelenleg NB III-as Pápával meccselt – villanyfényben.

A majosiak ugyan 3–0-s vereséget szenvedtek, de a múlt szombati, pécsi találkozóhoz (az NB II-be feljutott Pécsi MFC 4–0-ra nyert) képest sokkal több volt a biztató momentum a játékukban. Helyzeteik akadtak, kapufát is lőttek, de az is szembetűnő volt, hogy az erőnlétükön még nagyon sokat kell dolgozni a szezon rajtjáig hátralévő négy hétben, hiszen mint azt a szakember is kihangsúlyozta, még a koronavírus-járvány előtti szinttől is messze vannak.

A majosi együttesből többen is hiányoztak, Lizák Péter, Vituska István, Szőts Attila, Ledneczki Gergő, Gere Oszkár, Mathesz Dániel és Komáromi Bence sem tudott elutazni Veszprém megyébe.

A majosiak a Steinbach G. – Vituska N. (Pál A.), Szeiler, Bognár S., Kugli – Kovács G., Várda (Sztruhár) – Széles B., Hock, Jerabek – Steinbach M. összeállításban játszottak, a középpályán szerepet kapó Széles Bence személyében egy új arc is bemutatkozott, a fiatal középpályás a Pécsi MFC utánpótlásában pallérozódott.

A majosiakra még hat edzőmérkőzés vár a történelmi NB III-as bajnoki bemutatkozásig, szombaton az NB II-es Szentlőrinc vendégei lesznek (18 óra), jövő szerdán pedig a megye egyes Pécsvárdához (18.30 óra) látogatnak.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!