női futsal

2020.08.19. 13:08

Három megyei rangadó is lesz

Címkék#női futsal

TN

Fotó: Kiss Albert

Hat csapattal, közte két Tolna megyei klubbal rajtol el az idei NB I-es női bajnokság. A Tolna-Mözs és a Szekszárdi UFC az Astra HFC-Üllő, a Budaörs, a DEAC és a TFSE-Szertársport együttesével veszi majd fel a versenyt a szeptember 19-én kezdődő idényben.

Az MLSZ adatbankjába már felkerült a bajnokság sorsolása, a rajton a tolnaiak a DEAC otthonába látogatnak, a szekszárdiak pedig saját közönségük előtt fogadják a Budaörsöt. Az órára lebontott programot egyelőre még nem készítették el a szövetségben.

Az idény első megyei rangadóját az ötödik fordulóban, október 24-én vívják, ekkor a tolnaiak lesznek a pályaválasztók. A háromkörös, tizenöt fordulós bajnokság második derbijét már a jövő év januárjában (01.23.) játsszák Szekszárdon, majd március 6-án újfent Tolnán meccselnek.

Az NB II-es bajnokság Nyugati csoportjában az Atomerőmű SE képviseli a megyei színeket, ott a szezon szeptember 26-án indul, és a paksiak a Kalafa vendégei lesznek. A második vonalban nyolc együttes küzd a helyezésekért és az érmekért.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!