Cselgáncs

2020.09.16. 17:50

Pupp Réka és Veres Marcell is remekül helytállt

Két ASE-dzsúdós, Pupp Réka és Veres Marcell is jól teljesített a Besztercebányán megrendezett tornán.

Tolnai Népújság

Mint arról az ASE hivatalos honlapja beszámolt, Pupp Réka négy mérkőzést is vívott a Szlovákiában megrendezett zárt kapus viadalon. Két lengyel vetélytársát legyőzve, csoportelsőként várta a folytatás, aztán az elődöntőben újabb lengyel dzsúdóst sikerült eldobnia, amivel bejutott a fináléba.

Itt egy újabb lengyellel találta szemben magát, de sajnos túl sok volt a lengyelekből erre a napra, mert Réka a fináléban belegurult egy vazari lábszárátforgatásba, és végül leszorítással veszített.

Ugyanezen a versenyen Veres Marcell, a paksiak fiatal tehetsége is jól küzdött. Két győzelme után a legjobb négy közé jutásért is vezetett, de végül megbotlott, és veresége után a vigaszágon sem tudott már szépíteni – írja a honlap.

Az Atomerőmű dzsúdósai számára a következő állomás az október közepén Budapesten rendezendő Grand Slam verseny lehet. A magyar szövetség mindent megtesz azért, hogy meg tudják rendezni a versenyt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!