kosárlabda

2020.09.16. 06:55

Szigorú szabályok mellett rendezik a Morgen-emléktornát

Tolnai Népújság

Forrás: Shutterstock

Nem jön a Morgen Ferdinánd-emléktornára a Falco KC csapata – jelentette be hivatalos oldalán az Atomerőmű SE. A vasiak helyére a Kaposvári KK ugrik be. A nyolcadik emléktornára a Alba Fehérvár, valamint a Szolnoki Olajbányász érkezik még. A pénteken fél ötkor kezdődő meccsen az Alba a Kaposvárral, a koszorúzás után, este hétkor kezdődő összecsapáson az Atom a szolnokiakkal meccsel. A két győztes másnap, a fél hétkor kezdődő döntőben találkozik, a két vesztes pedig a négy órára kiírt bronzmeccsen mérkőzik egymással.

A klub azt is közölte, hogy a pandémiás helyzetre való tekintettel a tornára összesen százhúsz ülőhelyet és ötven állóhelyet tud biztosítani. Beléptetéskor a biztonsági őrök ellenőrizni fogják a testhőmérsékletet és a maszkviselést, illetve kézfertőtlenítőket is kihelyeznek a bejárathoz. A csarnok területére kizárólag egészséges szurkoló léphet be, és a maszk viselése kötelező!

A belépés ingyenes, a belépésre feljogosító jegyek az ASE irodában érhetőek el csütörtökön 10 órától. Egy személy legfeljebb két jegyet vásárolhat.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!