Női futsal NB I

2020.12.14. 18:10

Remek játékkal húzta be utolsó bajnokiját a Tolna

Szép győzelemmel zárta az évet a Tolna-Mözs női élvonalbeli futsalcsapata, mely hazai pályán jó játékkal múlta felül és előzte meg a tabellán a Budaörs gárdáját.

Berg Sándor

Fotó: Mártonfai Dénes

Bravúros eredmények és meglepő vereség is akadt a szezonra a Tolna-Mözsnél, utóbbi kategóriába tartozott az újonc Budaörs vendégeként elszenvedett 5–2-es zakó még októberről. Ezt szerették volna kijavítani Biczi Gábor tanítványai – nemcsak a győzelem, de a mutatott játék miatt is elégedett lehet az edző.

Végig az történt a pályán, amit a Tolna-Mözs szeretett volna, még a semmiből jött vendégvezetés sem zökkentette ki őket a ritmusból. A hazaiak végig domináltak, rengeteg helyzetet dolgoztak ki.

– Minden mérkőzés fontos, azonban az évben talán ez volt a legfontosabb, mert eddig nem úgy szereztük a pontokat és nem annyit, ahogy azt elterveztük. Örülünk a győzelemnek, a csapatnak pedig gratulálok, ezen az úton kell tovább haladnunk – fogalmazott az ezúttal is jó formában védő Deczki Vanda, a tolnaiak kapusa.

NB I., a 9. fordulóban.

Tolna-Mözs–Budaörs Futsal 3–1 (2–1).

Tolna, zárt kapuk mögött. V.: Pekoli (Kiss G., Horváth J.).

Tolna-Mözs: Deczki – Horváth H., Szalkai, Vámosi, Domján. Csere: Kulcsár P., Sereg, Bajcsy, Kiss G., Mogyorósi, Nagy N., Csapó, Ferencz. Edző: Biczi Gábor.

Budaörs: Csizmók – Bede Anna, Fábián R., Megyeri, Koch. Csere: Kardosi, Bede Anett, Balya, Majtán, Terdik. Edző: Horváth Szabolcs.

Gólszerzők: Ferencz (8.), Vámosi (11.), Csapó (27.), illetve Fábián R. (4.).

A bajnokság állása: 1. Debrecen 18 pont/9 mérkőzés, 2. Astra 17/9, 3. Tolna-Mözs 11/8, 4. Budaörs 10/8, 5. TFSE 10/7, 6. Szekszárd 1/7.

Így folytatják: A Szekszárdi UFC TFSE elleni idegenbeli mérkőzését elhalasztották. Az élvonalbeli bajnokság január 24-én megyei rangadóval (Szekszárd–Tolna, 10 óra) folytatódik.

Továbbjutottak

A hétvégén kupameccset vívott volna a Szekszárdi UFC, ám ellenfele, az ELTE-BEAC jelezte, hogy nem tud kiállni a szombati találkozón. A szövetség versenybizottsága úgy döntött, hogy nem ad esélyt a pótlásra, így a Szekszárdi UFC bejutott a legjobb nyolc közé, ahol a Csepel lesz az ellenfele, a negyeddöntő első meccsét szombaton játsszák.

Borítóképünkön: győzelemmel zárta az évet a Tolna-Mözs gárdája

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!