kézilabda

2020.12.08. 13:57

Saját magát verte meg a Tolna KC

Vereséggel búcsúzott el a Tolna KC női NB II-es csapata az őszi szezontól, Izsák Bálint csapata a Hévízzel szemben maradt alul hazai pályán.

Berg Sándor

Fotó: Makovics Kornél

Női NB II, Dél-nyugat, 11. forduló

Tolna KC–Hévízi SK 24–29 (10–14)

Tolna, zárt kapuk mögött. V.: Snóbli Gy., Snóbli B.

Tolna: Szabó A. – László K. 2, Pásztor K. 3, Majsai-Sipos 7, Pásztor F. 3, Szmacska 5 (3), Konkoly 2. Csere: Agócs, Molnár-Steiner, Gajai 2, Bakó, Izsák Adél, Domsa. Edző: Izsák Bálint.

Hetesek: 4/3, illetve 3/2.

Kiállítások: 2, illetve 6 perc.

A Nemesvámos elleni győzelem (27–26) feltüzelte a tolnaiakat, akik a legutóbb öt hete meccset játszó Hévíz ellen is jól kezdtek. A jó rajt után viszont kapkodóvá vált a támadójátékuk, védekezésben a beállóval nem tudtak mit kezdeni és a kapusteljesítmény is elmaradt a korábbiaktól. A második félidő is hasonlóan zajlott, ha el is jutottak kapura lövésig a vendéglátók, azt vagy a kapus tudta hárítani vagy kapufát találták el. Így is ötven percig meccsben tudott lenni a Tolna, de egy 4–0-s szériával elléptek a hévíziek, ahonnan már nem volt visszaút.

Izsák Bálint, a tolnaiak edzője: – Ha egy ilyen szoros mérkőzésen kihagyunk tizenöt ziccert, akkor nem is érdemeljük meg a győzelmet.

A Tolna az őszi szezonban hat pontot (három győzelem, hat vereség) szerzett, ezzel a tizenkét csapatos bajnokság nyolcadik helyén telel. Két mérkőzése, a sereghajtó Nagykanizsa és az utolsó előtti Balatonboglár elleni elmaradt, amik a tabella alapján nyerhetőek lettek volna. Pótlásuknak egyelőre nincsen időpontja, ahogy a tavaszi szezon pontos kezdéséről sincsen információ.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!