Asztalitenisz

2021.02.24. 20:30

Menetel az NB I-ben a Szekszárd AC

T. N.

Fotó: Beküldött kép

Ahogy azt ősszel megszokhattuk, egy helyszínen, ezúttal Komlón játszották le az NB I-es bajnokság Délnyugati csoportjának idei első fordulóit.

A Szekszárd AC második számú csapata ezúttal is mindegyik meccsét megnyerte, így továbbra is százszázalékos a bajnokságban.

Eredmények

6. forduló

Mohácsi TE 1888–Fastron AC Tolna 7:3. A tolnai győztesek: Brucker Lilla (3). Szekszárd AC III–Szekszárd AC II 0:10. A győztesek: Ádám Flóra (3), Lass Mariann (3), Straubinger Szilvia (3), a Lass–Ádám páros.

7. forduló

Fastron AC Tolna–Szekszárd AC III 3:7. A győztesek: Brucker Lilla (2), Romanov Orsolya, illetve Sinka Zsóka (3), Pongrácz Ildikó (2), Fáth Panna Lilla, a Pongrácz–Fáth páros. Szekszárd AC II–Komlói Bányász II 8:2. A szekszárdi győztesek: Lass Mariann (3), Ádám Flóra (2), Straubinger Szilvia (2), a Lass–Ádám-páros.

8. forduló

Fastron AC Tolna–Komlói Bányász 1:9. A tolnai győztes: Brucker Lilla. Mohácsi TE 1888–Szekszárd AC II 3:7. A szekszárdi győztesek: Lass Mariann (3), Straubinger Szilvia (2), Ádám Flóra, a Lass–Ádám-páros. Szekszárd AC III–Komlói Bányász II 3:7. A szekszárdi győztesek: Sinka Zsóka, Fáth Panna, Pongrácz Ildikó.

9. forduló

Komlói Bányász I–Szekszárd AC III 9:1. A szekszárdi győztes: Pongrácz Ildikó. Szekszárd AC II–Fastron AC Tolna 10:0. A szekszárdi győztesek: Ádám Flóra (3), Lass Mariann (3), Straubinger Szilvia (3), a Lass–Ádám-páros.

10. forduló

Komló II–Fastron AC Tolna 9:1. A tolnai győztes: Zsolnai Beatrix. Szekszárd AC II–Komló I 5:5. A szekszárdi győztesek: Lass Mariann (3), Straubinger Szilvia, a Lass–Ádám-páros. Szekszárd AC III–Mohács 6:4. A szekszárdi győztesek: Főfainé Balics Viktória (3), Sinka Zsóka (2), Fáth Panna.

Hétből hét eddig a SZAC mérlege

Hét mérkőzés, hét győzelem a Szekszárd AC második csapatának mérlege. A listavezető eddig 57 meccset nyert 13 vereség mellett. A második helyezett Komlói Bányász hat meccsből öt győzelemmel és egy vereséggel áll. A komlóiak 48 győzelmet és 12 vereséget jegyeznek eddig.

Borítóképen: Ádám Flóra, Straubinger Szilvia és Lass Mariann

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!