Labdarúgás

2021.09.09. 10:27

A csapategységben van a dunaföldváriak ereje

A csapategység kiváló, és az edzéslátogatottság is remek. Ennyi elég is ahhoz, hogy jöjjenek a jó eredmények a Dunaföldvár FC-nél.

Rónai Gábor

Fotó: Kiss Albert

Huszonhét vereség és hét döntetlen után örülhetett ismét győzelemnek a megyei I. osztályban szereplő Dunaföldvár FC. A 3–2-es bátaszéki sikerüket megelőzően majd két éve, 2019. október 27-én nyertek, akik akkor 4–0-ra győzték le a Tevel Medosz SE-t.

Azóta a csapat kerete igencsak átalakult – az akkori meccsen pályára lépők közül csupán Máthé Dávid maradt hírmondónak. És a kispadon is cseréltek: Zemankó Zoltán helyét Váradi Tamás vette át. A fiatal szakember már most többet ért el, mint elődje, amellyel az előző idényben két döntetlent és 22 vereséget jegyzett a földvári egylet.

– Igazából a keret fiatalítása adott nekünk új lendületet – mondta lapunknak Váradi Tamás. – Remek a csapategység, a játékosok egymásért küzdenek a pályán, és végre van egy góllövőnk, Egejuru Godslove személyében. Az edzések látogatottsága kimagasló, ez is belejátszik abba, hogy ilyen jól sikerült a rajtunk.”

A dunaföldváriak szombaton 16.30 órától az éllovas Majosi SE-t fogadják. „Szervezett taktikus futballal próbálunk kirukkolni a majosiak ellen. Ha a tudásunk legjavát nyújtjuk, akkor a meccs után emelt fővel jöhetünk le a pályáról” – tette hozzá a szakember.

Borítóképünk: A két gólt szerző Egejuru Godslove volt a bátaszéki mérkőzés főszereplője

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!