Elismerés

2021.11.26. 11:07

Az egyetemi sportszövetség díjazta Gereben Líviát

Halassy Olivér Hallgatói díjban részesült Gereben Lívia, az Atomerőmű KSC Szekszárd válogatott kosárlabdázója a Magyar Egyetemi–Főiskolai Sportszövetség (MEFS) Év Egyetemi Sportolója Díjátadó Gáláján.

TEOL

Szekszárd 20211111 Kosárlabda 2021 nõk nõi Európa bajnoki EB selejtezõ Magyarország Spanyolország Fotó Tumbász Hédi Nemzeti Sport Gereben Lívia

Forrás: MW

November 25-én tartotta meg hagyományos, az Év Egyetemi Sportolója Díjátadó Gáláját A Magyar Egyetemi–Főiskolai Sportszövetség (MEFS). A díjakat a Testnevelési Egyetemen adták át, az eseményen esküt tett a 2021-es Téli Universiadéra utazó magyar csapat.

Idén a kajakos Bodonyi Dóra, Csipes Tamara, Tótka Sándor, Lucz Anna, a kenus Adolf Balázs, az úszó Milák Kristóf, a fogathajtó Hölle Martin, a paraúszó Illés Fanni és Konkoly Zsófia, a paraatléta Ekler Luca, a kerekeszszékes Veres Amarilla, valamint az uszonyosúszó Senánszky Petra és Bukor Ádám érdemelte ki az Év Egyetemi Sportolója Díjat.

Az este díjazottjai között volt Gereben Lívia, az Atomerőmű KSC Szekszárd válogatott kosárlabdázója is. Az Edutus Egyetem diákja Halassy Olivér Hallgatói díjban részesült – tájékoztatta portálunkat a MEFS.

Forrás: MEFS

Az ünnepségen prof. dr. Merkely Béla, a MEFS alelnöke beszédében kiemelte, élsportoló egyetemistáink sok lemondással, és kitartó edzésmunkával érték el eredményeiket. A sikerekhez alázat, kiváló edzői háttér és támogatás is kell. „A magyar élsportban mindez megvan” – fogalmazott az alelnök.

Borítóképünkön: Gereben Lívia, az Atomerőmű KSC Szekszárd válogatott kosárlabdázója

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!