Labdarúgás

2021.11.04. 11:20

Hosszú csend után kiáltottak a gerjeniek

Kilenc vereség után ünnepelhetett újfent győzelmet az NB III-as focibajnokságban szereplő Gerjeni SK. Az újonc a Közép csoport 15. fordulójában az ESMTK együttesét verte 2–1-re.

T. N.

Fotó: Makovics Kornél

– Küzdelmes mérkőzésen vagyunk túl, ahol az első félidőben jobban kezdtünk, mint az ellenfelünk – értékelt Buzás Attila a klub közösségi oldalán. – Több veszélyes kontrát vezettünk, mezőnyben hatékonyan birtokoltuk a labdát és a védekezésünk is helyén volt. Bár ellenfelünk a félidő derekán lőtt egy kapufát, mégis nekünk sikerült sokadik pontrúgásunkat követően előnyhöz jutnunk.

– A második félidő számunkra görcsös játékot hozott, aminek következtében az ESMTK kiegyenlített és a játék bizonyos időszakaiban fölénk nőtt. Ekkor fáradt csapat benyomását keltettük, amit a cserékkel aztán sikerült normalizálni, és a végén pedig egy váratlan góllal a találkozót megnyerni. Nem volt szép meccs, és a győzelem is talán kicsit szerencsésnek mondható, de az elmúlt mérkőzéseken nyújtott tartalmas játékok következményeként mindenképpen megérdemeltnek érzem. Hosszú csend után kiáltottunk újra, hogy nem lehet minket leírni, félvállról venni – nyilatkozta a csapat PRO-liszences vezetőedzője.

A gerjeniek vasárnap újfent hazai pályán játszanak: a Monor együttesét fogadják.

Borítóképünk: Buzás Attiláéknak (elöl) végre volt okuk az örömre

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!