labdarúgás

2021.11.30. 15:58

Megműtötték Nagy Gergelyt, idén már nem állhat kapuba

Megműtötték Nagy Gergelyt, az OTP Bank Ligában szereplő, s a tabellán hatodik helyen álló Paksi FC kapusát – számolt be róla a klub hivatalos honlapja.

Tolnai Népújság

20210808 Felcsút Fotó: Kricskovics Antal KRA Fejér Megyei Hírlap FMH Puskás Akadémia FC - Paksi FC férfi felnőtt NB I. labdarúgó mérkőzés Képen: SZABÓ BÁLINT (27), GERA DÁNIEL RICHÁRD (14), NAGY GERGELY (1)

Forrás: MW

Fotó: Kricskovics Antal

A 27 éves kapus nemrég, a Puskás Akadémia elleni bajnoki mérkőzés (4–1) előtt egy edzésen sérült meg. Az orvosi vizsgálat szerint Nagy porcsérülést szenvedett, ezért múlt pénteken megoperálták.

„A műtét rendben, komplikációmentesen zajlott – idézi a paksifc.hu Nagy Gergelyt. – Sztenderd protokoll következik, ami négy-öt hetes kihagyást eredményez. Úgy számolunk, a januári edzőtáborban már újra a többiekkel edzhetek, hiszen a varratokkal még csak gyógytorna végezhető, majd azok kivételével jöhet ismét a munka, de csak fokozatosan. Bosszantó, hogy nem tudok segíteni az évből még hátralévő mérkőzéseinken a csapatnak, ám szerencsére annyira nem vészes a helyzet” – tette hozzá a 33 éves futballista.

Nagy Gergely a nyáron a görög Lariszától tért haza a Pakshoz. Az ősszel az NB I első tizenkét fordulójában rendre ő védte a paksi alakulat kapuját. Távollétében a 26 esztendős Rácz Gergő helyettesíti.

Fotó: Kricskovics Antal / MW

A Paks legközelebb pénteken 20 órától a Budapest Honvédot látja vendégül a Fehérvári úti stadionban, majd következik két idegenbeli meccs: az Újpesttel december 12-én, az MTK-val december 18-án mérkőznek meg Bognár György tanítványai.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!