Labdarúgás

2022.01.26. 07:00

Pályán az NB III.-as klubcsapataink

Mindhárom harmadosztályú Tolna megyei együttes pályára lép ma felkészülési mérkőzésen.

B. S.

A fehér mezes szekszárdiak Veszprémbe, míg a megyei I. osztályú kakasdiak Pécsre utaznak edzőmeccsre. (Fotó: Mártonfai D.)

A Szekszárdi UFC 16 órától az NB III. Nyugati csoportjának harmadik helyén álló Veszprém vendége lesz. Turi Zsolt együttesének ez már a hatodik edzőmeccse lesz a télen, korábban az NB II.-es Budaörssel (0–1), valamint az egyaránt NB III.-as Kaposvárral (1–2), a Gárdonnyal (2–0) és a Bicskével (2–1), valamint a Kakasddal (7–1) találkozott. A Paksi FC második csapatára harmadik erőpróbája vár. Korábban a kaposváriaktól kikaptak 4–1-re, majd legyőzték a MOL Fehérvár II-t (4–3), ma pedig a csoportellenfél Mohácshoz látogatnak Kindl István tanítványai. 

Az újonc Gerjeni SK nem lépi át a megyehatárt, 18 órakor Bonyhádon a megyei I. osztályt vezető Majossal méri össze erejét. Buzás Attila együttese másfél hét után lép pályára, a másodosztályú Érd elleni 4–2-es vereség után a nagy havazás miatt elmaradt a hétvégére tervezett Balatonfüred elleni találkozó. A Kakasd SE a szintén megye I.-es PEAC vendége lesz (18 óra).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!