Labdarúgó NB III.

2022.02.23. 11:27

Bojan Lazics lett a Gerjeni SK vezetőedzője

Bojan Lazicsot nevezte ki vezetőedzőnek az NB III-as focibajnokságban újonc Gerjeni SK.

TN

A 48 éves szerb szakember a hétfőn leköszönt Buzás Attila helyét veszi át a Közép csoportban utolsó előtti helyen álló együttes kispadján. A Krusevacon született Lazics játékosként megfordult az NB I-ben az MTK, a Matáv Sopron és a Ferencváros csapataiban, a soproniakkal 2005-ben Magyar Kupát nyert.

Legutóbb a szintén NB III-as Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő vezetőedzője volt, korábban a Sárvár FC-nél és a Puskás Akadémiánál dolgozott, de volt a Soproni VSE-GYSEV sportigazgatója is. Mint azt a gerjeniek a közleményükben írják, Lazics mindenben megfelel az általuk támasztott követelményeknek, igazi hadvezér és nagyon motivált az új feladatát illetően.

Az új edző ma este már ott lesz a gerjeniek bonyhádi felkészülési mérkőzésén, amelyet a megye egyes BVLC-vel játszanak Racskó Rolandék. Lazics a bajnokságban az MTK Budapest második csapatának otthonában debütál vasárnap 14 órakor az Új Hidegkuti Nándor Stadionban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!