Labdarúgás

2022.02.01. 10:36

Cipruson folytatja Bognár István

A ciprusi élvonalbeli bajnokság második helyén álló Aris Limasszol együttesében folytatja pályafutását a Paksi FC középpályása, Bognár István, adta hírül a magyar klub hivatalos oldalán.

B. S.

Bognár István gólpasszai és találatai is hiányozni fognak Pakson (Fotó: MW)

Fotó: Földi Imre

Hozzáteszik, a 30 éves labdarúgó a szezon hátralévő részében kölcsönben szerepel a szigetországi együttesnél. A szerződés akkor lép életbe, ha szerdán az Arisz orvosi stábja mindent rendbe talál Bognár esetében.

A korábban Újpesten, Mezőkövesden, Diósgyőrben, a Ferencvárosban és az MTK-ban is futballozó Bognár 2020-ban szerződött Paksra. A tolnaiaknál – akiket vezetőedzőként édesapja, Bognár György irányít – 52 tétmeccsen 17 gólt és 29 gólpasszt jegyzett. Ebben az idényben 18 bajnokin hat gólt szerzett, 15-öt pedig előkészített. A múlt hétvégén, a ZTE ellen 3–2-re megnyert meccsen egy góllal és két gólpasszal búcsúzott.

Új klubjával a bajnoki címért harcolhat, az Arisz ugyanis 18 forduló után csak négy ponttal van lemaradva az éllovas Apollontól a ciprusi élvonalban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!