Labdarúgás

2022.02.08. 18:08

Öt csapat versengett a dombóvári emléktornán

A Dombóvári Belvárosi Általános és Alapfokú Művészeti Iskola idén kilencedik alkalommal rendezte meg a 7. és 8. osztályosok számára kiírt Karászi Imre Emléktornát. A versengésen három dombóvári, valamint a vásárosdombói és mágocsi iskolák csapatai mérkőztek meg egymással.

Varga Szilvia

A Dombóvári Belvárosi Általános és Alapfokú Művészeti Iskola nyerte a tornát. A szerző felvétele.

A mérkőzéseket a népszerű és elismert testnevelő tanár nevét viselő tornacsarnokban játszották. A díjakat Pintér Szilárd polgármester, ifj. Karászi Imre, a torna védnöke és Tárnok Zoltán sportreferens adta át. 

A végeredmény: 1. Dombóvári Belvárosi Általános és Alapfokú Művészeti Iskola, 2. Vásárosdombói Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola, 3. Hegyháti Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola Mágocs, 4. Dombóvári Illyés Gyula Gimnázium, 5. Szent Orsolya Bencés Iskolaközpont. 

Különdíjak is gazdára találtak a torna végeztével, a legjobb mezőnyjátékos Sztojka Roland (Vásárosdombó), a legjobb kapus Ruppert Dominik (Illyés) lett, míg a gólkirályi címet Horváth Emilián (Belvárosi) szerezte meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!