Női kosárlabda

2022.05.10. 12:34

Győrben győztek a KSC amatőrjei

T. N.

Holcz Rebeka 22 pontig jutott (Fotó: KSC Szekszárd)

Az utolsó negyedben nyújtott remek teljesítményének köszönhetően nyert Győrben az Atomerőmű KSC Szekszárd amatőr NB I.-ben szereplő együttese. Studer Zsuzsa tanítványai huszonkét pontos különbséggel múlták felül a kisalföldieket.

– Eddig is sokszor előfordult, hogy kevés játékossal tudtunk csak kiállni a meccsekre, de ez a mostani helyzet volt talán a legnehezebb. Az egész meccsen szerkezet nélkül kellett játszanunk, hiszen a centereink és az irányítónk sem tudott eljönni. Külön öröm számomra, hogy bírtuk végig egy cserével, és az utolsó negyedben volt még erőnk, hogy eldöntsük a meccset. Gratulálok a lányoknak! – értékelte a látottakat Studer Zsuzsa.

Női Amatőr NB I., Piros csoport, 27. forduló.
UNI-Győr SZESE–Atomerőmű KSC Szekszárd II 47–69 (15–15, 13–18, 14–13, 5–23). 
Szekszárd: HOLCZ 22/6, SÁMÓCZI 18/6, Sinka 10/6, Berekali 3/3, WOLF. Csere: HOROG 16/3. Edző: Studer Zsuzsa.

A 16 csapatos Piros csoportban 12. helyen álló szekszárdiak szerdán fél négytől az éppen előttük álló BEAC-Újbuda csapatát fogadják. Május 22-én a MAFC-cal szintén itthon játszanak a Studer-lányok (kezdés: 16 óra), akik az idény utolsó bajnokiját május 29-én a már bajnok Csata DSE vendégeként vívják (kezdés: 18 óra).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!