Labdarúgás

2022.06.25. 13:16

Paksi FC: háromból három

Hátrányból fordítva harmadik nyári felkészülési mérkőzését is megnyerte a Paksi FC, mely hazai pályán 3-2 győzte le a siófokiakat.

Fotó: Molnár Gyula

Az NB II legutóbbi kiírásának ötödik helyezettje az első félidőben még vezetett, majd a második játékrészben gyors gólváltás után ismét előnybe kerültek a Duna-partiak. Végül a fiatal Vas Gábor találata döntötte el az összecsapást.

Waltner Róbert együttese korábban az egyaránt megyei első osztályban szereplő Kecskéd (12–0) és Ercsi (17–0) otthonában aratott magabiztos győzelmet. Legközelebb jövő héten csütörtökön a szlovák élvonalhoz tartozó dunaszerdahelyi DAC vendégei lesznek az atomvárosiak.

Paksi FC–BFC Siófok 3–2 (0–1). Gólszerzők: Osváth (48.), Volter (60.), Vas G. (72.), illetve Horváth (38.), Elek (54.).

Paks, az 1. félidőben: Nagy G. – Kovács N., Szélpál, Lenzsér, Szabó J., Nagy R., Windecker, Balogh B., Haraszti, Sajbán Máté, Szabó B. A 2. félidőben: Rácz G. – Osváth (Pesti Z., 65.), Szekszárdi, Debreceni Á., Debreceni Z., Vas, Kesztyűs B., Gyurkits, Kocsis, Nagy R. (Nyári, 55.), Sajbán Máté (Volter, 55.).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!