Labdarúgás

2022.07.03. 16:15

A bonyhádiak futballistája, Ágics Péter nyerte a közönségdíjat

Rónai Gábor

Ágics Péter (feketében) remek teljesítményt nyújtott a bonyhádi együttesben. Fotó: Mártonfai Dénes

Ágics Péter nyerte a közönségszavazást, így ő kapja meg a Tolnai Népújság és a TEOL.hu különdíját a megyei I. osztály tavaszi szezonjában nyújtott teljesítményéért. A Bonyhád VLC futballistája 4431 voksot kapott a portálunkon egész héten zajló szavazáson, kétszer annyit, mint a második helyezett bölcskei Hajdók Gábor, akire 2024 szavazat érkezett. A tíz játékosra egészen pontosan 7030-an szavaztak. 

Mint azt megírtuk, a szakmai díjat Kiss Patrik, a Bölcskei SE futballistája érdemelte ki, ő az MLSZ Tolna megyei igazgatósága által felajánlott díjat veheti majd át. A Tolnai Népújság és a TEOL.hu évek óta jutalmazza a megyei első és második vonal legjobb teljesítményt nyújtó futballistáit. A megyei második vonal szakmai díjasát a napokban hirdetjük ki, a közönségdíjasra ugyanúgy internetes oldalunkon, a TEOL.hu-n lehet majd szavazni. 

A megyei I. osztály őszi szezonjában Tieger Endre, a Dombóvár FC futballistája érdemelte ki a szakmai díjat, míg a közönségdíjat Klézl Tamás, a Bátaszék SE kapusa vehette át. A megyei II. osztályban a szakmai elismerés Rogonyi Eriknek, a Bölcskei SE futballistájának járt, a közönségszavazáson pedig Gere Oszkár, a Nagymányoki SE játékosa végzett az első helyen. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!