Labdarúgás

2022.07.15. 07:30

Fáradtan mozogtak, de győztek a majosiak

A héten kapott komoly terhelés miatt fáradtan mozogtak a majosi futballisták a Pécsváradon lejátszott felkészülési találkozón, de Pál Márton és Petrovics Tamás góljával így is sikerült győzni a baranyai megye egyes klub vendégeként.

T. N.

Illusztráció: Shutterstock

Kardos Ernő vezetőedző a hozzáállást emelte ki, amikor arra kértük, hogy értékelje a találkozót. A szakember hozzátette azt is, hogy az elmúlt napokban elvégzett kemény edzésmunka meglátszott a játékosokon, de ennek ebben az időszakban így kell lennie. Kardos szerint csapata előrejátékában sok potenciál van, a védekezésen azonban még csiszolniuk kell a bajnokság július 31-i rajtjáig.

Felkészülési mérkőzés.
Pécsvárad SE–Majosi SE 1–2 (1–1). Majos, I. félidő: Vukman – Bányai, Pólics, Szeiler, Rituper – Simó, Kovács L. – Ulrich, Loch, Sajnovics – Pál M. II. félidő: Genzler – Széles, Czuczi, Pál A., Kugli – Keczeli, Simó – Hock, Kovács L., Petrovics – Sárközi K. A vendégcsapat góljait Pál Márton és Petrovics Tamás szerezte.

A majosiak egy Kaposvári Rákóczi elleni 3–0-s vereséggel indították a nyári edzőmeccseik sorát, aztán 4–1-re nyertek a hozzájuk hasonlóan az NB III-ba frissen feljutott PTE-PEAC otthonában. Kardos Ernő csapata most szombaton hazai pályán a Villányt fogadja, míg jövő szombaton az előző bajnokságban még NB III-as Gerjeni SK-val mérkőzik, szintén hazai pályán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!