Emléktorna

2022.08.29. 15:36

Tádé emlékét ápolják a futballtornával

A paksi fiatalok nyerték az első alkalommal rendezett Horváth Péter „Tádé” Emléktornát.

Munkatársunktól

A zöld mezes Paksi FC fiataljai kisajátították a torna első két helyét

Fotó: Makovics Kornél

A Paksi FC U12-es csapata nyerte meg az első alkalommal, de hagyományteremtő szándékkal megrendezett H-VILL Horváth Péter „Tádé” Emléktornát. Az eseményen nyolc csapat közel százhúsz fiatal labdarúgója vett részt.

A tavaly októberben 59 éves korában elhunyt korábbi kiváló sportemberre és kedvelt testnevelő tanárra a házigazda Szekszárdi UFC elnöke és Tádé korábbi játékosa, Kárpáti Zoltán emlékezett meg megnyitó beszédében.

A torna végeredménye: 1. Paksi FC U12, 2. Paksi FC U13, 3. Pécsi VSK, 4. Bonyhádi VLC, 5. Szentlőrinc SE, 6. Szekszárdi UFC U13, 7. Szekszárdi UFC U12, 8. Pellérd SE.

A torna legjobb fiatal játékosa Csata Botond (Szekszárdi UFC U12) lett, míg a „TÁDÉ” díjat a Szekszárdi UFC legjobbja, Tusa Csaba (Szekszárdi UFC U13) érdemelte ki, aki az ifjabb Horváth Péter által aláírt BFC Siófok mezzel is gazdagodott.
A díjakat az elhunyt szakember özvegye, Horváthné Keresztes Anikó, ifj. Horváth Péter, Horváth István, a névadó vállalkozás tulajdonosa és Vizdár Zsolt, a Szekszárdi UFC klubmenedzsere adta át.

A házigazda Szekszárdi UFC fiataljai ifj. Horváth Péterrel (hátul, jobbról) és a tornát szervező Balogh István edzővel (középen) - Fotó: Beküldött kép 

 

Címkék#emléktorna

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!