Férfi futsal NB II

2022.09.06. 15:00

Második újoncderbijét is elveszítette a Tolna-Mözs

Hazai pályán is vereséggel mutatkozott be a másodosztályban 2F-BAU Tolna-Mözs együttese, megy tizenkét gólos mérkőzésen kapott ki a szintén újonc Dunaújvárostól.

TEOL

A helyzetkihasználással hadilábon álltak a tolna-mözsiek

Forrás: 2F-BAU Tolna-Mözs

A harmadosztálynak számító Regionális bajnokságot megnyertő Mad Dogs vendégeként 13–2-es vereséggel nyitotta múlt héten az NB II-es szezonját Kneller Balázs együttese. Az újonc tolna-mözsiek az ugyancsak osztályt váltó Dunaújváros ellen javíthattak volna, s kétgólos hátrányból felállva, Paksi Dániel mesterhármasával a második játékrész derekán vissza tudtak jönni a meccsbe. A végén azonban, többek között a nagypályán a megyei I. osztályban szereplő FC Dunaföldvár támadójának, Egejuru Godslove találatával, az újvárosiak örülhettek.

„Ellenfelünk jól megszervezte a védekezését, beállt saját térfelére védekezni. Helyzetkihasználásban  előttünk járták, ezért nekünk kellett rohanni az eredmény után. A második félidő elejére sikerült utolérnünk őket, amivel új mérkőzés kezdődött. Mindkét oldalra eldőlhetett volna a találkozó, de a hátralévő időben a vendégek mellett állt a szerencse” – fogalmazott lapunknak Kneller Balázs, a tolna-mözsiek játékos-edzője.

NB II, Nyugati csoport, a 2. fordulóban

2F-BAU Tolna-Mözs–Dunaújvárosi Futsal 4–8 (1–3). Tolna, v.: Fehérvári (Topálszki, Bacsi)
Tolna-Mözs: Merkl D. – Dudoma, Sára P., Paksi D., Gödör. Csere: Kneller B., Fürst, Vadas, Tóth D., Keszthelyi. Játékos-edző: Kneller Balázs. 
Gólszerzők: Paksi (15., 21., 33.), Vadas (29.), illetve Ivacs (20., 36.), Boldizsár (32., 37.), Csányi D. (9.), Gödör (14., öngól), Godslove (33.), Németh T. (38.).

A két vereségével sereghajtó tolna-mözsiek hétfőn 20 órakor az egy győzelemmel és egy vereséggel álló Tihany vendégei lesznek. 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!