Női futsal NB I

2022.09.25. 19:54

Megosztoztak a pontokon a rangadó főszereplői

Kétgólos előnyt leadva végül 2–2-re végzett egymással a 2F-BAU Tolna-Mözs és a TFSE a női futsal élvonal 3. fordulójának derbijén.

B. S.

Krascsenics Petra duplájával szerzett pontot a Tolna-Mözs

Fotó: Kiss Albert

Zsinórban négy bajnokiját nyerte meg az alapszakaszban a Tolna-Mözs, közte volt a TFSE elleni 5–0-s siker még az előző idényben. Ahhoz képest mindkét oldalon voltak változások, elég, ha a fővárosiaknál az egyaránt válogatott Folk Zsuzsanna, Kota Gabriella vagy Varga Adél érkezését vagy hazai oldalon a duplázó Vámosi Georgina kiválását említjük.

Illetve Krascsenics Petra visszatérését, aki nyolc év után meghatározó játékosként tért vissza Tolnára. Az ő találatával vezettek az első félidőben a hazaiak, majd a szünet után egy újabb gyors találatával már kettővel ment Reveland Zoltán csapata. Az egyetemisták azonban igazolták, miért a bajnokság egyik nagy esélyesei, hiszen nem estek össze, s végül egy pontot távoztak a rangadóról.

Női NB I, 3. forduló

2F-BAU Tolna-Mözs–TFSE-Bestrong 2–2 (1–0)
Tolna, vezette: Pekoli (Szappanyos, Mihálovics)
Tolna-Mözs: Deczki – Wiesner, Szalkai, Krascsenics P., Nagy N. Csere: Kulcsár P. (kapus), Bajcsy, Kiss G., Tancsa, Csapó, Hatala. Edző: Reveland Zoltán
TFSE: Ősz – Kovács Sz., Balya, Dorner, Kota. Csere: Lombos, Kovács N., Folk, Varga A., Gruber, Balogh N., Kókány. Edző: Csernai Gábor László

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!